Ha véleménye van munkánkról, kérem írja meg a lenti dobozban.

Minden visszajelzésnek örülünk.


  Két villanyszerelő brigádot hívtam az épülő házamhoz egy 100 kilós csillár hét méter magasra történő felszerelésének óhajával. Azt mondták a vállalkozók nem bírja el a mennyezet ezért  nem vállalják el. Aztán rátaláltam az ingatlanfenntartás csapatára akik különös szakértelemmel feltárták és elvállalták a felszerelést. A padlástérben a tetőgerendához egy láncrendszerrel szerelték fel a csillárt, és azt mondták ha akarok még egy zongorát is ráakaszthatok. Profin dolgoztak öröm volt nézni őket állványzat, csörlő, karabinerek minden a helyén végig. Bátran ajánlom őket mindenkinek.

  D. Tibor

  Szépségszalonomban dolgozott az ingatlanfenntartó, szereléseket végeztek.  Porszívóval szívták el a falfúrások közben a téglaport még ilyet nem is láttam nagyon kiváló ötlet. Mindezt a cipőjükre húzott lábzsákban maguktól. Nulla kosszal dolgoztak tiszta összeszedett csapat, piros pont jár nekik.

  Anikó Szépségszalon Budapest

  Kedves ingatlanfenntartó urak! Az évek óta karózott paradicsomos ágyásomhoz készített lugas szenzációs lett. Mint látják a palántákat be is ültettem. Köszönöm a munkájukat mégegyszer. Majd küldök még képet az eredményről.

  Üdvözlettel:

  P.B. Attila

  P.B. Attila

  Tisztelt Ingatlanfenntartó!

  Köszönöm, hogy  a családi örökségből hozzám került szekrény ajtaját és a ajtó zsanérjainak újra szerelvényezését elvégezve, a tálalószekrényem ismét régi fényében pompázik. Mindezt minden kosz és piszok nélkül. Hálás köszönettel: Sz. Barbara

  Sz. Barbara

  Sziasztok ingatlanfenntartók!

  Remek ötlet volt a rézsű megoldására ez a cölöp terasz esztétikus, erős, praktikus köszönöm, hogy megcsináltátok üdvözlettel:

  J. Valika

  J. Valika

  Ingatlanfenntartó!

  Szeretném megköszönni a profi szaktudását, melyet a családom által megvásárolt tolóajtó beszerelésénél tapasztaltam. A fúrások során elszívva a port, nem keletkezett kosz, melyért külön köszönet Önnek. A jövőben is igénybe veszem a szolgáltatásukat. Üdvözlettel: J. Borbála

  J. Borbála

  Nem is értem mit képzel ez a cég, nekem kellett tartanom a porszívó csövét amikor fúrt a szaki, igazán jöhettek volna ketten nem az én feladatom az ilyen. Jeleztem írásban panaszomat feléjük nem is reagáltak rá kíváncsi vagyok megjelenik e egyáltalán itt a panaszom. vagy csak műsor itt ez az egész.

  Andrea Budaörs


  Kedves Andrea!

  Köszönöm észrevételét. Elnézést, hogy csak most válaszolok valóban megérkezett a panasza ami (eredeti, javítatlan formájában) itt is megjelent. Elnézését kérjük a kellemetlenségért nem szokott probléma lenni a porszívócső tartása a fúrások során. legközelebb ha hív bennünket kérje, hogy két fő végezze a munkákat. A  weblapunkon az ÁRAK  gomb alatt a megrendelését megelőzően is szerepeltettük ennek lehetőségét külön díjazás ellenében. Ha lesz esetleg következő megrendelése a második főt díjmentesen biztosítunk egy alkalomra az ön számára.

  Üdvözlettel:
  Pinczés Attila
  cégtulajdonos

  Andrea Budaörs

  Köszönöm szépen a munkájukat precíz, pontos nagyon ügyes kezű szerelők máskor is csak magukat fogom hívni ha valamiben elakadok. Katinéni  a Szánkó u.-ból.

  Katinéni

  Azt gondoltam azonnali munkavégzés nincsen kétkezű férfimunkára Magyarországon. Van. Köszönöm uraim, hogy a szél által megtépázott bádoglemezt éjszaka leszedték a ház tetejéről nagyon elégedett vagyok a munkával ajánlani fogom önöket az ismerőseimnek.

  B. S.

  Köszönöm szépen, hogy eltemették a kiscicámat így a kertemben nyugodhat nem is gondoltam, hogy ilyen munkát is önökre lehet bízni.

  K. Zita, Érd

  K. Zita, Érd
  Ajánlatot kérek