Ajánlatkéréshez kérem adja meg az adatait, valamint válaszoljon a kérdéseinkre.

Az adatlap alján lehetősége van Önnek is kérdést feltenni nekünk, melyre rövid időn belül válaszolni fogunk.

  Vezetéknév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Utca, házszám (kötelező)

  Cégnév (ha cégre kéri a számlát)

  Számlázási cím (ha eltér a fentitől)

  A munka leírásához kérjük, csak 1-2 szóban írja le, mi a feladat. A részletezést az egyéb kérés, megjegyzés részhez legyen szíves írni. Köszönjük.

  Normál munkavégzés hétköznap 8-18h között. Első óra 15.000 Ft.- utána minden megkezdett félóra 5.000.- Ft.Sürgős 48 órán belüli munkavégzés éjszaka és hétvége. Első óra 20.000 Ft.- utána minden megkezdett félóra 6,000.- FtAzonnali munkavégzés 8 órán belül Első óra 25.000 Ft.- utána minden megkezdett félóra 8,000.- Ft
  Keresztnév (kötelező)

  Mobilszám (kötelező)

  Város (kötelező)

  Emelet, ajtó (ha van)

  Cég adószáma

  Létrát tud e biztosítani?
  nincs szükség létráraigennem

  Milyen a fal?
  téglabetongipszkarton

  Egyéb kérését, megjegyzését kérjük írja ide!

  Kérem, segítse munkánkat azzal, hogy feltölti ide a fényképet az elvégzendő munkáról! Ez nem kötelező, csak ha meg tudja oldani. Így mi is pontosabban látjuk, miről van szó. Összesen 3 fényképet tud feltölteni. Köszönjük.  Adatkezelési tájékoztatónkat az ADATKEZELÉS-re kattintva tudja elolvasni (új ablakban nyílik). Amennyiben egyetért az ott leírtakkal, kérem jelölje be az elfogadom szó előtti négyzetet. Kizárólag csak az Ön hozzájárulásával tudunk Önnel kapcsolatba lépni. Amennyiben nem jelöli be, akkor sajnos nem kapjuk meg munkafelvételi űrlapját. Megértését köszönjük.

  Az elküldés gombra kattintva továbbítja felénk megrendelését. Az adatait bizalmason kezeljük, kizárólag a munka elvégzésével kapcsolatban használjuk fel.